maandag 15 december 2014

Adressen toevoegen als Agent

Agents kunnen nu ook adressen toevoegen wanneer er gebruik wordt gemaakt van de 'Outbound grid'.

Klik op de button "Toevoegen" linksboven.

Het onderstaande scherm verschijnt waar het nieuwe addres toegevoegd kan worden.

De onderstaande velden zijn verplicht
  • Klant,
  • Project,
  • Bron
  • Bron specificatie
  • Formulier
  • Achternaam
 Stuur een e-mail naar support@blueinkt.nl om toegang te krijgen tot deze functionaliteit.

donderdag 11 december 2014

SalesPerson met toegang tot de leads van de SalesManager

Gebruikers met de rol SalesPerson kunnen toegang krijgen tot de leads van het bovenliggende hiƫrarchische niveau van SalesManager.

Door deze setting zien deze gebruikers alle leads van de SalesManager en kunnen de leads aan zichzelf toewijzen voor verdere opvolging

Stuur een e-mail naar support@blueinkt.nl om toegang te krijgen tot deze functionaliteit.

Workflow: Terugbellers uit LeadManager laten terugbellen in TeleManager

Wanneer er gebruik wordt gemaakt van TeleManager en LeadManager, dan worden de gemaakte afspraken van TeleManager doorgekopieerd naar LeadManager.

In LeadManager zijn er drie verschillende hoofd statusse;
  • Lead opvolgen in de toekomst
  • Lead is klant geworden
  • Lead is geen klant geworden
In sommige gevallen is het wenselijk dat de lead opnieuw gecontacteerd wordt in TeleManager door de oorspongkelijke Agent die de afspraak heeft gemaakt.

Door gebruik te maken van de Workflow 'Terugbellers uit LeadManager laten terugbellen in TeleManager' worden de leads automatisch teruggeplaatst in TeleManager voor verdere opvolging.

De workflow kan ingericht worden door Support. Stuur daarom een e-mail naar support@blueinkt.nl wanneer je gebruik wenst te maken van deze Workflow.