woensdag 26 november 2014

Koppelen Google Calendar met LeadManager

Het is mogelijk om een medewerker te koppelen aan TeleManager met betrekking tot het synchroniseren van een Google Calendar met TeleManager.

Als u een medewerker wilt koppelen, laat u de medewerker inloggen in het systeem.

Als de Calendar functionaliteit aanstaat, en daarbij de functionaliteit met betrekking tot het synchroniseren, krijgt de medewerker het volgende link/scherm te zien.

Als de medewerker op deze link klikt, zal er om zijn email gevraagd worden.

Eenmaal het email adres ingevoerd van de google calendar, en de medewerker klikt op opslaan, zal het volgende scherm zichtbaar worden.

Hierin wordt gevraagd of TeleManager/Blue Inkt, toegang mag krijgen tot de agenda van de google calendar. Als de medewerker op Accepteren klikt, zal deze terug gelinkt worden naar de agenda van TeleManager, en zal deze gekoppeld zijn.