vrijdag 1 november 2013

Verander project

In TeleManager adressen overzicht heeft u toegang tot de functionaliteit van het veranderen van projecten op basis van verschillende adressen.

U selecteert de adressen die u van project wil veranderen en klikt vervolgens op de knop; "Verander Project" waarbij u het volgende scherm te zien krijgt.

Door op de knop te klikken "Verander project naar" zullen de adressen op het project komen die voor de knop staat. In dit geval "Klant 2 Project A".