vrijdag 22 november 2013

Resultaat aanpassen

Met de functionaliteit resultaat aanpassen kunt u meerdere adressen op een ander resultaat plaatsen.

Als u op een grid klinkt, zal u de knop resultaat aanpassen zien verschijnen;

Selecteer de adressen waarbij u de resultaten wilt aanpassen en klik op de knop "Resultaat aanpassen"

U zal een nieuw scherm te zien krijgen met resultaten, klik op de knop naast het resultaat, waarin u de resultaten van de adressen wilt veranderen.

Pas de opvolg datum aan indien deze verschijnt, en klik op "Ok"

De resultaten van uw geselecteerde adressen zijn nu aangepast.