vrijdag 22 november 2013

Resultaat aanpassen

Met de functionaliteit resultaat aanpassen kunt u meerdere adressen op een ander resultaat plaatsen.

Als u op een grid klinkt, zal u de knop resultaat aanpassen zien verschijnen;

Selecteer de adressen waarbij u de resultaten wilt aanpassen en klik op de knop "Resultaat aanpassen"

U zal een nieuw scherm te zien krijgen met resultaten, klik op de knop naast het resultaat, waarin u de resultaten van de adressen wilt veranderen.

Pas de opvolg datum aan indien deze verschijnt, en klik op "Ok"

De resultaten van uw geselecteerde adressen zijn nu aangepast.

Oplossing: niet kunnen inloggen (Internet Explorer 11)

Als u met Internet Explorer (11) werkt, kan het zijn dat u niet kan inloggen in TeleManager/LeadManager.

Onderstaand de oplossing voor dit probleem;

U gaat naar de instellingen van Internet Explorer 11

U voegt vervolgens blueinkt.com toe.

Klik vervolgens op close en ververs de pagina.

vrijdag 1 november 2013

Verander project

In TeleManager adressen overzicht heeft u toegang tot de functionaliteit van het veranderen van projecten op basis van verschillende adressen.

U selecteert de adressen die u van project wil veranderen en klikt vervolgens op de knop; "Verander Project" waarbij u het volgende scherm te zien krijgt.

Door op de knop te klikken "Verander project naar" zullen de adressen op het project komen die voor de knop staat. In dit geval "Klant 2 Project A".