maandag 21 oktober 2013

1 pagina of alle paginas selecteren in de grid

Als u in het adressen overzicht zit van TeleManager, zal u een pull down veld zien die de variabele "1 pagina" bevat. (Zie onderstaande afbeelding)

Als u op dit pull down veld klikt zal u twee variabelen tegen komen.

- 1 pagina
Deze variabele zorgt ervoor, dat op het moment dat u meerdere adressen selecteert via de checkbox links boven in. Dat alle adressen geselecteerd zullen worden op de pagina waarop u zich bevindt.

- Alle pagina's
Deze variabele zorgt ervoor, dat op het moment dat u meerdere adressen selecteert via de checkbox links boven in. Dat alle adressen op alle pagina's geselecteerd worden.

Let op: Als er er meer dan 2000 adressen zich in de grid bevinden, zal het pulldown veld inactief worden en standaard de variabele "1 pagina" hebben. U zou kunnen filteren op variabelen die van belang zijn om bijvoorbeeld geĆ«xporteerd te worden, om het aantal adressen te verkleinen zodat u wel van deze functionaliteit  gebruikt kan maken.