woensdag 30 oktober 2013

Tijdregistratie

In tijdregistratie zijn 2 tabbladen beschikbaar;

- Vandaag
- Voor vandaag

Vandaag

In het tabblad "vandaag" wordt de data gevisualiseerd die vandaag van toepassing is.

Voor vandaag

In het tabblad "Voor vandaag" kan een selectie gemaakt worden van de data in het verleden dat u gevisualiseerd wilt hebben.

Agent => De naam van de agent die geregistreerd is.
Klant => De klant waarvoor de agent aan het bellen is.
Project => Het project van de klant waarvoor de agent aan het bellen is.
Beginscherm => Tijd hoelang de agent in het begin scherm zit.
Pauze => Als de agent op de pauze knop drukt, wordt deze tijd bijgehouden.
Voorbereiding => Tijd dat een agent in een adres zit zonder een handeling gedaan te hebben
Beltijd => Tijd dat men het telefoon icoontje ingedrukt heeft en aan het bellen is.
Afronding => Tijd dat de agent in het resultaatscherm zit.
Totaal => Opsomming van de tijden. (Beginscherm, pauze, voorbereiding, beltijd, afronding)
Belpogingen => Aantal belpogingen
Datum => Datum van de handeling

Bekijk de video

maandag 21 oktober 2013

1 pagina of alle paginas selecteren in de grid

Als u in het adressen overzicht zit van TeleManager, zal u een pull down veld zien die de variabele "1 pagina" bevat. (Zie onderstaande afbeelding)

Als u op dit pull down veld klikt zal u twee variabelen tegen komen.

- 1 pagina
Deze variabele zorgt ervoor, dat op het moment dat u meerdere adressen selecteert via de checkbox links boven in. Dat alle adressen geselecteerd zullen worden op de pagina waarop u zich bevindt.

- Alle pagina's
Deze variabele zorgt ervoor, dat op het moment dat u meerdere adressen selecteert via de checkbox links boven in. Dat alle adressen op alle pagina's geselecteerd worden.

Let op: Als er er meer dan 2000 adressen zich in de grid bevinden, zal het pulldown veld inactief worden en standaard de variabele "1 pagina" hebben. U zou kunnen filteren op variabelen die van belang zijn om bijvoorbeeld geĆ«xporteerd te worden, om het aantal adressen te verkleinen zodat u wel van deze functionaliteit  gebruikt kan maken.