dinsdag 27 augustus 2013

(Power) Volgende adres niet bellen

Wanneer een project de setting power bevat, betekend dit dat de adressen in een doorlopende reeks gebeld kunnen worden. Soms kan het zo zijn, dat je wil dat de agent op een ander project gaat bellen.

Met de optie "Don't call next address" welke je aan kunt vinken, zal het systeem er voor zorgen dan de agent terug komt in het start scherm.

Als de agent nu een resultaat aan klikt, die geen opmerking pop-up veld gebruikt, zal hij terug keren naar het start scherm.