Power dialing, niet automatisch bellen of met vertraging

Er zijn twee soorten dialing methodes, preview en power. Bij preview gaat de Agent terug naar het overzichtsscherm nadat er een adres is verwerkt. Met power dialing wordt gelijk het volgende adres aangeboden. Het is nu mogelijk dat het volgende adres wordt aangeboden zonder dat het telefoonnummer direct wordt gebeld of met een vertraging van enkele seconden.

De setting is te vinden in het tabblad Instellingen onder TeleManager/Projecten/Projecten.

Wanneer er wordt gekozen voor Power verschijnen er 2 extra instellingen, Default bel veld en Dialing Delay.

Wanner er bij 'Default beld veld' geen keuze gemaakt wordt gemaakt wordt het volgende adres niet automatisch gebeld, de Agent moet handmatig op de belknop klikken.

Wanner er bij 'Default beld veld' een keuze wordt gemaakt voor een telefoonnummer, wordt dit telefoonnummer automatisch gebeld wanneer de agent het voorgaande adres heeft verwerkt. Met het veld 'Dialing Delay' kan er een vertraging worden ingesteld op wanneer het volgende adres wordt gebeld.

Als het vel 'Dialing Delay' is ingesteld op 10 seconden, duurt het 10 seconden voordat het volgende adres wordt gebeld. De Agent heeft dan 10 seconden om ze voor te bereiden.