zaterdag 22 juni 2013

Outbound grid; aanpassen volgorde van de te bellen adressen door Agent

De volgorde van de te bellen adressen kan nu door de Agent zelf worden bepaald, de Outbound Grid.  Bekijk onderstaande video over de werking van de Outbound Grid

Ga naar Administratie/Gebruikers en klik op edit om deze setting voor Agents aan te zetten.

Standaard staat deze op One by one. Selecteer Grid om de Agent toegang te geven tot deze functionaliteit.