Link naar LinkedIn

Er is een link toegevoegd naar LinkIn om snel meer informatie over de contactpersoon te achterhalen.

Ga naar het veld LastName in TeleManager/FieldWizard/Velden om deze link te activeren.

Wanneer deze setting is aangevinkt, wordt deze zichtbaar in het adres scherm. De contactpersoon wordt niet altijd gevonden in LinkIn terwijl deze wel een profiel heeft.Klik hier voor meer informatie over dit probleem.