Uitbreiding e-mail instellingen voor Agent

Agents kunnen meer controle krijgen over de emails die wordt verstuurd. Onderstaande instellingen zijn toegevoegd.
  • Toon email voor versturen
  • Taal aanpassen
  • Onderwerp aanpassen
  • Toevoegen CC email
  • Toevoegen  BCC email
  • Inhoud email aanpassen
  • Toon bijlage(n)
Het is dus nu ook mogelijk om een standaard een email te laten versturen zonder dat de agent deze email ziet.Onderstaande afbeelding toont het scherm voor de agent wanneer alle instellingen zijn aangezet.

email instellingen agent

De nieuwe instellingen zijn aan elk resultaat toegevoegd. Voor de overzichtelijkheid is het onderdeel resultaat uitgebreid met de tab E-mail.

tab email