Verschillende e-mail notificaties (medewerker) klant

Het is nu mogelijk om één of meerdere e-mail notificaties voor de (medewerker) klant aan te maken. Wanneer er een positief resultaat wordt aangemaakt, wordt de geselecteerde e-mail notificatie direct naar de (medewerker) klant gestuurd.

Ga naar Administraite/EmailWizard/E-mail template. Selecteer zoals in onderstaande scherm het Type Notificatie (medewerker).

Bij een willekeurig positief resultaat kan de desbetreffende email notificatie worden geselecteerd.

notificatie bij een positieve resultaat