Nieuwe release V6.1.9

Power dialing zonder dat het volgende adres wordt gebeld of met vertraging
Met de instelling Power dialing is het mogelijk dat de Agent na het afsluiten van het ene adres, gelijk het volgend adres in beeld krijgt zonder dat het telefoonnummer alvast wordt gebeld. Het is ook mogelijk om het nummer te bellen met een bepaald vertraging. Klik hier voor meer informatie.

First touch, adres blijft bij Agent
Met first touch kan elk adres in de resultaat categorie open, opgevraagd worden door elke Agent die op het project mag werken. Wanneer een Agent een adres krijgt en de setting First touch is aangezet op het project, kan alleen deze Agent het adres terugkrijgen bij toekomstige belpogingen m.b.t. adres. Klik hier voor meer informatie.

Aanpassen volgorde na te bellen adressen
Agent kunnen nu zelf de volgorde van de na te bellen adressen bepalen. Deze functionaliteit is toegevoegd aan TeleManager/Outbound/Start/, klik hier voor meer informatie.

Versturen van e-mails
Agents kunnen meer controle krijgen over de e-mails voordat deze worden verstuurd. Het gaat hierbij om toevoegen van e-mailadressen in de cc en/of bcc, het bekijken van bijlage(n) en het aanpassen van het onderwerp. Klik hier voor meer informatie.

Zoeken in Google, Google Maps en/of LinkedIn
Om snel vanuit het adres scherm informatie over het bedrijf en/of contactpersoon te achterhalen, zijn er links gemaakt naar Google, Google Maps en LinkedIn (klik op de link voor meer informatie). Door op het desbetreffende icoontje te klikken wordt de zoekopdracht geopend in een nieuw scherm.

LATER DEZE WEEK/VOLGENDE MAAND

Webphone, bellen vanuit de browser
Wanneer er gebruikt wordt gemaakt van een VoIP provider om te bellen moest er altijd een softphone (X-lite, 3CX, VoIPbuster) gebruikt worden om de verbinding tot stand te leggen. Door de webphone in TeleManager is de softphone niet meer nodig.

Gespreksopname
Wanneer de webphone is toegevoegd wordt de gespreksopname functionaliteit getest en volgende maand toegevoegd.

Analytics
Later deze week wordt de nieuwe Analytics module beschikbaar gemaakt. In de nieuwe Analytics zijn een aantal kpi's toegevoegd (klik hier voor een overzicht) en het is nu mogelijk om gemaakte selecties op te slaan als een filter.

Tijdsanalyse
De tijdsanalyse onder TeleManager/Tijdsanalyse is aangepast. De data is nu verdeeld over twee tabbladen om de aanslag op server te verkleinen.