Importeren van adressen stap 3 'Controle en importeren'

Vorige stappen;
Na stap 2 verschijnt onderstaande scherm.

In dit geval staat er dat alle adressen klaar zijn om geïmporteerd te worden. Wanneer dit niet zo is, zal de tekst daarentegen ook anders zijn en de eventuele foute records vermelden. Deze kunt u dan aanpassen en daarbij het bestand opnieuw importeren.

Door op de knop "Importeer records (Alleen record(s) zonder fouten worden geïmporteerd.)" te klikken worden de adressen klaar gemaakt voor import, u zal het volgende scherm te zien krijgen.

Uw adressen worden in het systeem gezet terwijl u gewoon door kunt werken. U zal een email bevestiging krijgen wanneer alle adressen in het systeem staan. De email zal vertellen welk bestand geïmporteerd is en hoeveel adressen geïmporteerd zijn.