Importeren van adressen stap 1a 'onbewerkte adressen importeren'

Er zijn twee soorten manieren om de bestanden te importeren (alleen Microsoft Excel bestanden);
Gebruikt stap 1a indien het om een 'schoon' onbewerkt adressenbestand ge├»mporteerd moet worden en en gebruikt stap 1b indien de adressen in het te importeren bestand reeds een bepaalde status hebben.

Importeren van adressen stap 1a 'onbewerkte adressen importeren'

1. Selecteer waarde in pull down
In alle pull downs moet een waarde worden geselecteerd. Indien het veld leeg is of als de gewenste waarde niet verschijnt moet deze eerst worden aangemaakt. Klik op de naam van het veld voor meer informatie.

Formulier
Klant
Project
Resultaat categorie
Resultaat
Bron
Bron specificatie

In het veld 'Koppelen aan' en het veld 'Opvolgdatum' kan de gewenste waarde worden geselecteerd.

2. Selecteer bestand (xls)
Klik op 'Browse..' om het bestand te selecteren dat geïmporteerd moet worden

3. Klik op volgende
Klik op volgende om naar de volgende stap te gaan in de 'ImportWizard'.