Handmatig toevoegen van adressen

Er zijn vier manieren om adressen toe te voegen
  • Handmatig toevoegen van adressen
  • Importeren van adressen
  • toevoegen adressen via landingspagina
  • Toevoegen adressen via SOAP API

Handmatig toevoegen van adressen
Ga naar het tabblad TeleManager en klik onder het menu TeleManager op Adressen

Klik op Toevoegen

Het onderstaande scherm verschijnt

Selecteer altijd eerst het formulier voordat de overige gegevens worden ingevuld.

Leadformulier => Selecteer het leadformulier waaraan het adres gekoppeld moet worden
Klant => Selecteer hier de naam van de klant
Project => Selecteer het project.
Opmerking => Eventuele opmerking. (Kan leeg gelaten worden en later ingevuld worden)
Bron => Selecteer de bron
Bron specificatie => Selecteer de bron specificatie.
Datum toegevoegd => Datum toegevoegd is standaard de datum van vandaag.
Leadformulier => Selecteer het leadformulier dat je wilt koppelen aan dit adres.

Klik vervolgens op Opslaan om in het adres te blijven, op Opslaan en Sluiten om terug naar het overzicht te gaan of op Opslaan en Nieuw om nog een adres toe te voegen.