woensdag 16 januari 2013

Exporteren via tabel

Er zijn twee manieren om de gegeven te exporteren;
  1. Exporteren via tabel
  2. Exporteren via menu item exporteren

Via exporteren via tabel kunnen maximaal 4.000 adressen per keer geëxporteerd worden. Hieronder staan de stappen opgenomen.

Ga naar het tabblad TeleManager en klik onder het menu item TeleManager op Adressen

Selecteer in de tabel de kolommen die geëxporteerd moeten worden. Klik eerst op bewaar grid en daarna op Exporteer naar XLS.

In het MS-Excel bestand staan alle adressen met dezelfde kolommen en de adressen zoals in de tabel.