Aanmaken Klant

In slechts 6 stappen is het eerste project gereed en kunnen de Agents beginnen met bellen. In deze stap wordt het aanmaken van een klant uitgelegd.
  1. Aanmaken Agent
  2. Aanmaken klant
  3. Aanmaken belscript
  4. Aanmaken resultaten
  5. Aanmaken project
  6. Importeren adressen
Beijk de video of volg de stappen onder de video

1. Video Aanmaken Klant

2. Stappen Aanmaken Klant

Ga naar het tabblad TeleManager en klik onder het menu Projecten op Klanten.

Klik op toevoegen

Het onderstaande scherm verschijnt

Naam => Naam van de klant
Gekoppeld aan => Automatisch reeds gevuld
Actief => Selecteer deze om de klant actief te maken

Klik op 'Opslaan' of 'Opslaan en sluiten' om de gegevens te bewaren.

Als de klant aangemaakt is en je bewerkt deze door te klikken op het icoontje met het groene penseeltje kan je eventueel een logo toevoegen van de klant