Aanmaken Belscript

In slechts 6 stappen is het eerste project gereed en kunnen de Agents beginnen met bellen. In deze stap wordt het aanmaken van een belscript uitgelegd.
  1. Aanmaken Agent
  2. Aanmaken klant
  3. Aanmaken belscript
  4. Aanmaken resultaten
  5. Aanmaken project
  6. Importeren adressen
Beijk de video of volg de stappen onder de video

1. Video aanmaken belscript

2. Stappen aanmaken belscript
Ga naar het tabblad TeleManager en klik onder het kopje projecten op Belscript (tekst)

Klik op toevoegen

Het onderstaande scherm verschijnt

Naam => Naam van het belscript
InhoudType => Html => Mogelijkheid om HTML codes toe te voegen
InhoudType => Tekst => Puur tekst zonder opmaak
Inhoud => Inhoud van het belscript dat de agents zullen zien
Actief => Selecteer om het belscript actief te maken
Open => Selecteer om het belscript uitgeklapt te visualiseren voor de agent