vrijdag 7 december 2012

Integratie externe agenda voor het inplannen van afspraken voor buitendienst medewerkers

Sinds begin 2013 is niet meer mogelijk om de Google Agenda te koppelen met Outlook m.b.t. Google Agenda sync, zie http://support.google.com/calendar/bin/answer.py?hl=en&answer=94020

Meer informatie over alternatieve methoden zijn hier te vinden
Windowssecrets
Stackexchange
Syncmycal

Wanneer er afspraken worden gemaakt voor buitendienst medewerkers is inzicht in de agenda cruciaal. TeleManager kan met veel verschillende agenda's worden gekoppeld.

Standaard is TeleManager gekoppeld met Google Agenda. Google Agenda is weer te koppelen met verschillende andere agenda's. De belangrijkste zijn;

In drie stappen zijn de agenda's met elkaar gekoppeld
  1. Aanmaken Google Account
  2. Download en installeer Google Agenda sync
  3. Google Account gegevens invoeren in TeleManager