vrijdag 7 december 2012

Agenda TeleManager synchroniseren met Outlook

Sinds begin 2013 is niet meer mogelijk om de Google Agenda te koppelen met Outlook m.b.t. Google Agenda sync, zie http://support.google.com/calendar/bin/answer.py?hl=en&answer=94020

Meer informatie over alternatieve methoden zijn hier te vinden
Windowssecrets
Stackexchange
Syncmycal

Volg onderstaande stappen om de Microsoft Outlook agenda van een buitendienst medewerker te koppelen aan de agenda in TeleManager.
  1. Aanmaken Google Account
  2. Download en installeer Google Agenda sync
  3. Google Account gegevens invoeren in TeleManager

1. Aanmaken Google Account
Ga naar https://accounts.google.com/Login en klikt rechts boven op Aanmelden om een nieuwe account aan te maken. Wanneer er al een bestaande account aanwezig die gebruikt mag worden in combinatie met TeleManager, kunnen de gegevens in onderstaande scherm worden ingevuld.

2. Download en installeer Google Agenda sync
Ga naar Google Agenda sync en volg de stappen die staan genoemd op onderstaande pagina.

3. Google Account gegevens invoeren in TeleManager
Ga naar TeleManager en log in met het e-mail adres en wachtwoord. Ga naar het menu item Agenda en klik op de link boven de agenda.

Vul het email adres en bijbehorende wachtwoord in